Victòria per al Senior i Junior Femení del Dénia Bàsquet en els seus últims partits

20 de desembre de 2021 - 12: 34

Els equips femenins del Dénia Bàsquet Club han triomfat en les seues últimes trobades el cap de setmana passat. En primer lloc, el Senior Femení Preferent va guanyar el CB Pego amb un marcador final de 19-73 a la pista rival. Amb aquest darrer partit, l'equip arriba imbatut a la segona part del curs. Ara, els equips de la part baixa de categoria autonòmica competiran amb els del nivell preferent fins a determinar un campió de preferent a final de curs.

Per la seua banda, el Junior Femení va derrotar el Benidorm a casa. D'aquesta manera, es va assegurar el segon lloc del grup gràcies al marcador 74-47 de l'últim partit jugat. A més, aconseguixen la passada al Campionat Preferent de cara a la segona part del curs.