Victòria per al CFS Mar Dénia en el primer partit de lliga

20 de setembre de 2021 - 10: 25

Victòria en l'arrencada de lliga de l'CFS Mar Dénia. El CFS Mar Dénia es va desplaçar aquest cap de setmana fins a la localitat de Novelda per enfrontar-se a el conjunt local CFS Racing de Novelda. Els jugadors de David Jaén saltaven a pista un poc nerviosos i al minut 2 arribava el 1-0 per al conjunt local, després d'un error defensiu.

Els jugadors deniers alternaven bones jugades amb imprecisions pròpies d'una plantilla nova en l'arrencada de lliga. Dos minuts després després d'una bona jugada col·lectiva Jordi Més marcava el 1-1. Eren minuts difícils on el conjunt local amb una plantilla més veterana, aguaitava una i altra vegada la porteria defensada en el dia d'ahir per Roque Simó.

Al minut 9 després d'una ràpida contra arribava el 2-1. El tècnic dianense parava el partit amb un temps mort per tal de canviar la dinàmica i va ser a partir d'aquest moment quan el CFS Mar Dénia, va començar a deixar anar la pressió i dominar el partit. Al minut 14 després d'una bona internada per banda Jorge anotava el 2-2 de tir exterior que es colava per l'esquadra de l'porter local sense que aquest poguera fer res i dos minuts després en una nova internada pel centre, era novament Jorge qui anotava el 2-3.

El conjunt deniera es feia amb el control de la pilota disposant de les millors ocasions i encara que a falta d'1
minut per al descans va disposar d'un doble penal per augmentar la diferència, s'arribava a la fi de la primera part amb el resultat de 2-3.

La segona part va ser diferent, sense la pressió inicial el CFS Mar Dénia, va eixir bolcat a la recerca de la porteria local i en el minut 21 David aconseguia anotar el 2-4. Els atacs eren continus i els deniers disposaven de les millors ocasions. Al minut 25 després d'una ràpida contra Luis anotava el 2-5 i tres minuts després Nico tancava una brillant jugada personal anotant el 2-6. S'arribava a l'equador de la segona meitat i el partit estava controlat.

Al minut 31 els locals escurçaven distàncies posant el 3-6 al marcador. Resultat amb el qual finalitzava el partit ja que encara que van haver ocasions per les dues parts, els deniers van disposar d'un nou doble penal que van estavellar a la creueta, el Mar Dénia va saber controlar el partit fins al final.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia descansa i no serà fins dissabte 02 a les 10:2021 hores dins de la jornada 18, quan el conjunt deniera debuti davant la seua afició rebent al Poliesporteu Municipal a l'CFS Horadada.