Victòria important del CFS Mar Dénia en la seua visita a Alcoi

03 de desembre de 2018 - 08: 21

El partit va començar amb ritme i no van trigar a arribar les ocasions per les dues parts, encara que eren els locals els que disposaven de les millors ocasions.

A poc a poc l'equip dianense va anar agafant el ritme del partit i ensenyorint-se del control de la pilota, tot i que l'equip local, amb una forta pressió i ràpides contres, generava perill i així en el minut 9 arribava el 1-0. Gol que era ràpidament neutralitzat, ja que un minut després seria Fran qui anotava posant la igualtat al marcador.

Passaven els minuts i els deniers, amb una major possessió de la pilota, controlaven el joc i generaven més ocasions. A falta d'un minut per al descans Juanjo finalitzava una bona jugada marcant el 2-1 amb el qual s'arribaria al descans.

Res va canviar en la segona part i encara que els alcoians van pujar un poc la seua línia de pressió, era l'equip dianense qui disposava de les millors ocasions encara que sense encert de cara al gol, si bé en el minut 27, Rober, de tret exterior, anotava el 1-3.

Els jugadors d'Òscar Garcia semblava que encarrilaven el partit, però a falta de quatre minuts per al final l'entrenador local posava en pista porter jugador i en la primera jugada aconseguien marcar posant el 2-3 al marcador. Restaven tres minuts de partit i un cop més, tocava patir per aconseguir els tres punts, tot i que amb una defensa fèrria i ordenada s'arribava al final amb el resultat de 2-3.

Victòria important, que permet a l'CFS Mar Dénia seguir encapçalant la taula amb ple de victòries, tot i que a només dos punts del CFS Irefrank d'Elx, proper rival de l'equip dianense en el partit a disputar el dissabte 15 / 12 / 2018 a les 18.00 hores , al Poliesporteu Municipal de Dénia.