Victòria agònica dels sèniors del Dénia Bàsquet en Zonal davant el CB Carcaixent (74 a 69)

23 d'octubre de 2018 - 07: 58

El partit que va obrir la sessió vespertina diumenge, al pavelló Joan Fuster, Va tindre un desenllaç molt emocionant amb triomf per al Dénia Bàsquet Club per 74 a 69, sobre el CB Carcaixent.

Els dos equips van saltar a la pista bastant freds, sense aconseguir imposar-se al seu rival. Amb el pas dels minuts, els xavals que dirigeix ​​Carles Vila van ser deixant-se anar de cara al cèrcol rival i van començar a eixamplar les diferències.

L'equip riberenc, tot i anar sempre per sota en el marcador, no va marxar del partit. Per poc que els locals van alçar el peu de l'accelerador, ells retallaven les diferències per deixar-les per sota dels deu punts.

Malgrat això, Vila i el seu equip no va variar gens ni mica el seu paper. Va defensar molts minuts en una defensa zonal, per tancar les penetracions rivals. El CB Carcaixent va trobar als seus llançadors i van trencar amb molta facilitat la defensa groga.

La velocitat del Dénia Bàsquet clau del triomf

El xoc va seguir dominat pels locals en el marcador i en el ritme de joc. Els nois de Vila, cada vegada que van poder córrer ho van fer. Les transicions van matar al conjunt rival que no va poder defensar-les. Malgrat tot això, el marcador es va estrènyer a falta de dos minuts per al final.

En l'últim minut del partit, l'avantatge deniera era de dos punts, però els visitants van fallar el llançament dels tirs lliures i va provocar una ràpida eixida en transició que va acabar en cistella. Els deniers van marxar de 5 punts en el marcador a falta d'uns 20 segons.

El CB Carcaixent va poder jugar per anotar una cistella de dos i fer una ràpida falta, però va optar per un llançament de tres que no va entrar. El rebot va ser per als locals que en la seua posterior atac no van anotar, però no va quedar temps per més i el triomf es va quedar a casa, per 74 a 69.