Victòria del Dénia Bàsquet Júnior davant el Calp en un xoc molt igualat (70-63)

11 de desembre de 2012 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va trencar la seua ratxa de tres derrotes consecutives aconseguint derrotar un Calp que va ser per davant gairebé tot el partit. Els últims dos minuts del partit van decantar el partit per al Dénia Basquet que va guanyar per 70 a 63.

En els primers instants, l'intercanvi de cistelles va ser la tònica dominant. Molt poca activitat defensiva per part dels locals que van facilitar als jugadors del Calp sentir-se molt còmodes sobre la pista del pavelló del Dénia.

Com a mostra els 25 punts encaixats en aquest primer parcial i els més de 10 rebots ofensius capturats pels calpins, per al 21 a 25 a l'electrònic, amb Ferrandez, amb 13 punts anotats en aquest quart i tres triples convertits com a líder dels calpins .

En el segon quart, el Dénia va seguir en la mateixa dinàmica molt passius en defensa i molt lents en les tasques pròpies del balanç defensivo.Tras un temps mort del Dénia seus nois van millorar l'actitud defensiva, aconseguint dominar clarament durant aquests minuts. El paupèrrim percentatge d'encert en tirs lliures (7 de 19 al descans per un total de 11 de 27) va impedir al Dénia Bàsquet arribar per davant al descans, 39 a 42.

Al tercer quart, novament Ferrandez mantuvó a Calp per davant, 43 a 48 intervingut aquest quart. Un canvi defensiu del Dénia Bàsquet trobava el resultat desitjat i arribava el primer avantatge dels locals després de 7 punts consecutius d'Edu i una altra cistella de Patrick, 56 a 52.
Calp va millorar la seua lectura del joc en atac i es va tornar posar per davant, 58 a 59 després de cinc punts de Crespo. Arribant-se als últims quatre minuts amb tot per decidir-se.

Després de dos minuts de desconcert per tots dos equips, el Dénia Bàsquet va aconseguir arribar a l'últim minut amb quatre punts d'avantatge, amb Roberto Agud aportant anotació sota el cèrcol rival. Calp va disposar dels seus tirs exteriors per poder seguir lluitant pel partit, però no els van anotar i Dénia va aconseguir certificar la victòria després d'una penetració de Rubén i un triple de Francesc. Al final triomf per al Dénia per 70 a 63, encara que no realitzo ni molt menys un bon partit ni en joc ni en actitud.

Pel Dénia van jugar i van anotar: Rubén (7), Lucas (3), Francesc (15), Edu (15), Rober (26), Marc (2), Joan (-), Patrick (2), Sergio (- ), Juan (-), Miguel i Yoel.

Diumenge que ve a les 12: 00 el Dénia afrontarà el motivant repte de visitar la pista d'un dels favorits a estar entre els quatre primers classificats, el Amics Castelló, que tan sols té en el seu caseller 2 derrotes i precisament van ser en els seus dos primeres jornades.