Victòria del Dénia Bàsquet davant el Joventut Xàbia (79-66)

16 d'octubre de 2012 - 00: 00

El Dénia Bàsquet va obtindre la victòria davant el Joventut Xàbia per 79 a 66, en un xoc disputat al pavelló "Joan Fuster", de Dénia. El partit pertanyia a la 2a jornada de la lliga Autonòmica. Els deniers van anar sempre per davant en el marcador, tot i que l'experiència dels seus rivals va fer que mai aconseguís trencar el partit.

Al final del primer quart es va arribar amb 9 punts d'avantatge per als deniers (25-16). Això va ser possible gràcies a la major aportació dels jugadors de banqueta, d'uns i d'altres.

La igualtat va marcar el discórrer en el segon quart. A falta de tres minuts per al descans, va arribar la reacció dels jugadors del Joventut que van estrènyer les diferències. Un triple sobre la botzina del Dénia va tornar a ampliar l'avantatge. Al descans es va arribar amb el marcador de 39 a 32.

El tercer parcial va venir marcat per la intensitat sota les dues cistelles. Les imprecisions deniers van ser aprofitades pels xabiencs per acostar-se al marcador, (53-47). Un triple de l'aler del Dénia, Jordi Pons va donar aire als seus abans d'afrontar els 10 últims minuts.

Els deniers van pressionar en defensa al tram final del partit i no van deixar opcions al seu rival. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 79 a 66, el derbi de la Marina Alta se'l va emportar el Dénia Bàsquet.