Victòria del CFS Mar Dénia en el derbi comarcal davant el Calp Futsal (3-6)

18 de març de 2019 - 09: 42

El CFS Mar Dénia es va endur la victòria en el derbi comarcal jugat davant el Calp Futsal, al qual va derrotar per 3 a 6, en el xoc corresponent a la jornada 19 disputat al pavelló municipal de Calp. Va ser una trobada on l'equip dianense necessitava sumar per seguir en la lluita pel títol i no va fallar.

Va començar bé, i en el minut 2 es va avançar al marcador gràcies al gol de Juanjo, després d'una bona jugada col·lectiva que va suposar el 0-1. A poc a poc el partit va ser enredant i amb continus aturades i protestes, que van fer que es perdés el ritme i la qualitat del joc.

Al minut 6 els locals van igualar la contesa amb un gol de Pablo Huertas posant l'1-1 al marcador. Tots dos conjunts es van carregar de faltes ràpidament i el partit va entrar en un estat de crispació continu. Al minut 15 va ser expulsat el jugador local Pau Huertas després escopir a Pablo Tarín i ser vist per l'assistent de taula, però el conjunt denier no va aprofitar els dos minuts de superioritat.

Al minut 18 la parella arbitral va assenyalar una nova falta que va ser castigada amb doble penal que el conjunt local va aprofitar per mediació d'Iván García per posar el 2-1 al marcador. Un gol que va ser ràpidament contestat pel conjunt deniera que un minut després, primer Pau (2-2) i després Rober (2-3), va marcar i va remuntar el partit, arribant al descans amb el resultat de 2-3.

La segona part va ser més del mateix i el Mar Dénia va eixir controlant la pilota i generant bones ocasions, mentre l'equip local va baixar la seua línia de pressió i va esperar al seu camp per llançar ràpides contres. Al minut 23 Rober va anotar el 2-4 i tres minuts després Fran Vives va fer el 2-5.

El conjunt local va avançar la posició del seu porter per jugar de 5 i intentar prendre el control de la pilota. Al minut 32 va ser expulsat el jugador local Israel Sánchez, després d'una clara agressió sobre Edu que va ser castigada amb targeta groga i que va suposar la segona. Però tampoc en aquesta ocasió va saber aprofitar l'equip dianense la superioritat.

Els locals van seguir atacant de 5 i en el minut 37, després d'un robatori de pilota, va ser Blai qui a porta buida va anotar el 2-6. A falta d'un minut els locals escurçarien distàncies després de marcar Andreu el 3-6 amb què es va arribar al final del partit.

El CFS Mar Dénia gaudirà ara de 5 dies lliures per poder gaudir de les falles i tornarà als entrenaments el proper dijous de cara al següent partit que serà al pavelló Municipal de Dénia davant del Serelles Alcoi CFS, el proper dissabte a les 18 hores.