Victòria de l'CFS Dianense Rte. Mena en la seua visita a Canyada (8-9)

16 de desembre de 2019 - 13: 56

El CFS Dianense Rte. Mena sènior va vèncer per 8-9 en la seua visita a Canyada. L'equip de José Candel es va avançar al marcador als pocs segons de començar el partit amb un gol d'Granados.

Tot apuntava que els deniers traurien el partit sense dificultats, però els locals els van anar posant en dificultats i fins i tot li van donar la volta a el marcador abans de la mitja part.

A la represa, els jugadors blavets van remuntar amb gols de Parra i de l'juvenil Bili, però poc van trigar els locals en tornar a empatar el partit. Uns bons minuts dels deniers van permetre que es col·loquessin 3-6 al marcador, amb gols de Alberto, Ochoa i Bili de nou.

Tot i aquesta renda, els de la Canyada no van abaixar els braços i van aconseguir igualar el partit. Amb el partit totalment obert, els deniers ho van fer seu i van aconseguir tres gols amb bones jugades col·lectives. Pere en dues ocasions i Alberto semblaven sentenciar el partit amb el 6-9.

A l'últim minut, els locals van aconseguir el setè de doble penal i el vuitè després d'un gol en pròpia meta de Pedro. Al final, es va arribar amb el definitiu marcador de 8 a 9, sumant l'equip de la Marina Alta tres punts importants per seguir lluitant per estar a la zona mig alta de la taula.

Aquest dissabte, el CFS Dianense rep a un dels millors equips de la categoria: l'Elx CF Sala. El partit es disputarà a les 16 hores al pavelló Joan Fuster.