Victòria dels juniors Preferent a Sueca (58-61)

22 de gener de 2020 - 13: 03

El conjunt denier de categoria Júnior Preferent es va imposar en la seua visita a la pista de el CB Sueca per 58 a 61.

Van començar jugant al seu millor nivell durant els primers cinc minuts però no van tindre el premi d'aconseguir distanciar-se en el marcador. A partir d'aquí van baixar el seu nivell en defensa i van començar a prendre males decisions en atac. Això va permetre als locals arribar a comptar amb un avantatge màxim de nou punts abans de la mitja part.

La reacció deniera va arribar a la segona part, entrant en una fase d'alternança en el marcador en la qual no s'endevinava un vencedor clar de el partit.

El millor final de l'equip de la Marina Alta, els va fer entrar amb avantatge a l'últim minut i, no sense dificultat, van aconseguir defensar aquesta xicoteta renda per imposar-se per 58 a 61, en un xoc que deu servils per obligar-los a millorar la seua concentració i ser més constants als partits.

Derrota per a les juniors a Tavernes (55-53)

L'equip júnior femení va tornar de Tavernes de la Valldigna amb una mínima derrota, 55 a 53. El xoc va estar molt igualat, amb unes deniers que es van sentir bastant incòmodes, sobretot a l'hora d'atacar el cèrcol contrari. La defensa vallera les va treure de el partit sobretot en els dos primers quarts.

L'oportunitat per trencar el partit per a les deniers va arribar en el tercer període quan van aconseguir una renda de nou punts.

La càrrega de faltes personals i la bona feina de les locals van portar la resolució de l'xoc als seus últims compassos i allà la fortuna va estar d'el costat de les valencianes que es van fer amb un ajustat triomf.