Victòria dels cadets del Club Handbol Xàbia «B» davant el Dénia (14-28)

18 d'octubre de 2017 - 00: 02

El pavelló municipal de Dénia va ser l'escenari del duel comarcal de la categoria Cadet Masculina Preferent, que van disputar els equips del Dénia i el Club Handbol Xàbia "B". Un partit que es presentava molt interessant donada la rivalitat d'aquests dos equips, però que va estar controlat per l'equip visitant.

En aquesta segona jornada de lliga, la superioritat dels xabieros es va posar clarament de manifest durant el partit. Els visitants van saber moure millor la pilota i sobretot van defensar millor que els deniers.

La defensa local no va aconseguir tancar els espais de manera que els visitants van trobar bones situacions per penetrar o llançar. Aquest desconcert en el sistema defensiu dels deniers el van llegir molt bé els rivals que a poc a poc es van anar distanciant en el marcador.

Victòria en infantils davant el BM Benidorm

Els infantils del Dénia van aconseguir la seua primera victòria de la temporada la imposar-se al BM Benidorm "C", per 19 a 9.

Els locals van jugar una gran primera part, molt participatius i amb bones ajudes en defensa. Aquesta superioritat es va plasmar en el marcador, ja que al descans es va arribar amb 10 a 1 per als deniers.

La segona part va resultar més igualada a causa de la relaxació local i la reacció de l'equip visitant. Els deniers van aconseguir mantindre l'avantatge i guanyar el primer partit de la temporada. Un triomf que els ha de valer per elevar la seua moral de cara als pròxims partits.