Victòria contundent per al CFS Mar Dénia davant el Xaloc (12-3) per iniciar l'any

14 de gener de 2019 - 12: 09

Malgrat el canvi horari, ja que el partit es va haver de disputar a les 16.00 hores, l'afició va respondre com sempre i es registre una bona entrada per animar el CFS Mar Dénia en la tornada a la competició després de l'aturada nadalenca.

Sabedors de la dificultat en tots els partits, els jugadors d'Òscar Garcia van saltar a la pista concentrats i als 30 segons arribava el primer gol per medicació de Toni Tent, qui recollia un rebuig a la vora de l'àrea i de fort xut feia el 1-0 . A poc a poc el conjunt local s'apoderava del control de la pilota mentre el conjunt visitant, donada la joventut dels seus jugadors, basava el seu joc en una forta pressió per tot el camp i ràpids contraatacs. Al minut 4 arribava el 2-0 obra de Blai Pascual, qui gaudia dels seus primers minuts de joc en aquesta temporada després de superar una important lesió. El partit estava controlat i, si bé es produïen ocasions a les dues porteries, era l'equip dianense qui disposava de les millors. Al minut 10 arribava el 3-0 obra de Juanjo i en el 16 novament Blai marcava el 4-0 amb què s'arribava al descans.

Només començar la segona part, Nico marcava el 5-0 però en la jugada següent, després d'un error defensiu, l'equip alacantí escurçava distàncies i posava el 5-1 al marcador. Un gol que donava ales al conjunt visitant que gaudia dels seus millors minuts i que obtenia recompensa al 25 fent el 5-2, si bé Fran Vives anotava el 6-2 al 26 un minut després tornaven a retallar distàncies fent el 6- 3.

El tècnic local, Òscar Garcia, parava el partit amb un temps mort per recompondre l'equip i tallar la dinàmica en què s'havia entrat, que no afavoria en res als deniers, ia partir d'aquest moment es tornava una altra vegada a controlar el pilota ia dissenyar les jugades amb més control. Al minut 30 arribava el 7-3 obra d'Álex Pla, que de fort xut exterior marcava i que repetia 4 minuts després fent el 8-3.

El partit estava sentenciat i encara que hi va haver un intent per part del tècnic rival de posar porter jugador per intentar canviar la dinàmica, aviat va desistir de la mateixa i en el 36 anotava David Jaén el 9-3, al 37 Toni Tent feia el 10-3, al 38 Nico, el 11-3 i ja sobre la botzina Toni Tent marcava el tercer del seu compte personal, deixant el marcador definitiu en 12-3.

Amb aquest resultat, i després de la disputa de la resta de la jornada, el CFS Mar Dénia seguix ocupant la tercera posició de la taula, a dos punts del Ye Faky ia un del Irefrank Elx.

La propera jornada el conjunt deniera viatjarà fins a la localitat d'Ibi per enfrontar-se amb el conjunt local.