Victòria amb patiment del CFS Mar Dénia davant el Indústries Santa Coloma (2-3)

28 d'octubre de 2019 - 09: 43

Els deniers van arrancar molt bé el matx, perfectament col·locats sobre la pista rival, amb una línia de pressió molt amunt. Sense deixar que els locals pogueren acostar-se a l'àrea, van ser els de la Marina Alta els qui van controlar el joc.

Imatge: El Mar Dénia defensant una falta del seu rival

Fruit de la seua major domini va ser el primer gol de la vesprada. Era el minut 16 quan Lluís Llinares rematava al fons de la xarxa del Indústries Santa Coloma. Amb el 0 a 1 al marcador, els nois que entrena Jordi Duran van jugar amb més tranquil·litat.

Els locals van buscar la forma de fer mal a un rival que va tindre clar que devia estar atent als atacs del seu adversari. Els catalans es van trobar amb un Mar Dénia que va cedir camp per defensar amb més serietat.

Les poques ocasions en què Indústries Santa Coloma es va acostar amb cert perill sobre el marc visitant, va aparèixer el porter deniera que va estar molt encertat. Els minuts van anar passant i es va arribar al descans amb avantatge per al CFS Mar, gràcies al gol marcat per Llinares.

A la segona meitat no va canviar molt. Els deniers van marcar el ritme de partit, evitant els errors defensius per no deixar opcions als locals. Als 6 minuts va arribar la tranquil·litat en l'expedició deniera en marcar el 0 a 2 que va acabar per enfonsar el jove equip local.

Amb el control de la pilota i sense fissures enrere, els nois de Duran van aconseguir un 0 a 3 obra de Juanjo. Un gol que semblava que era la sentència definitiva. Però res més lluny de la realitat, ja que en només un minut els catalans van fer dos gols, retornant els nervis a la banqueta groguet.

Restaven 7 minuts per al final, els locals van tirar la resta i es van bolcar sobre la porteria defensada per César. Els deniers van defensar amb molt d'ordre, sobretot quan el conjunt català va jugar amb porter jugador els dos últims minuts del xoc.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 2 a 3. Una victòria que posa fi a la ratxa de dues derrotes consecutives que portava l'equip de la Marina Alta. Ara, els nois de Durán es preparen per rebre el dissabte al pavelló Joan Fuster a les 18 hores al Sala 5 Martorell FS.