Víctor Fernández va tornar a imposar-se en Veterans B a la Cursa de Teulada

29 2015 abril - 00: 01

l'atleta Víctor Fernández, Establert a Dénia, que aquesta temporada defensa els colors del Club Atletisme Llebeig va ser el vencedor en la categoria Veterans B, de la XIII Cursa de Teulada que va congregar 1.300 atletes. A més, va entrar en el quart lloc de la classificació general absoluta, amb un temps de 35: 16.

Victor Fernández creuant la meta

El gran dominador de la cursa va ser Juan Antonio Fernández que va entrar en la primera posició amb una marca de 33: 53. El segon lloc va ser per a José Manuel García amb 33: 57 i el tercer va ser Moha Younes amb un temps de 34: 59.

Un altre dels habituals al pòdium, Vicente Llopis va tornar a ser el millor en la categoria de Veterans D. En aquesta mateixa categoria, un altre deniera, Vicent De Juan va ser segon.

En dones van destacar, Christina Mallet, Encarna Cardona i Ana Alberola que van copar el podi en la categoria Veteranes A.

Miguel Ángel Martínez va ser el millor del Gin Running Tonic Club

A la cita de Teulada la representació del Gin Running Tonic Club va ser de cinc atletes. El millor paper ho va realitzar, Miguel Ángel Martínez que acabo en el lloc 58 de la general absoluta i en el lloc 33 de la categoria sènior, amb una marca de 39: 28.

Joan Sapena va entrar en meta amb un temps de 47: 33, José Antonio Costa amb una marca de 48: 56, Carlos Grimalt va fer 49: 31 i l'única fèmina, Marta Carrió va acabar amb un temps de 1: 02: 25.