Víctor Fernández va ser el vencedor de la III Cursa Solidària Creu Roja Dénia

27 de gener de 2014 - 00: 01

L'atleta, Víctor Fernández el CA Franc Beneyto Runner va ser el vencedor de la III Cursa Solidària Creu Roja Dénia. D'aquesta manera, aquest atleta va repetir el triomf que ja va aconseguir en l'anterior edició. El seu temps real va ser de 27 minuts i 24 segons.

El segon classificat va ser l'atleta deniera, Paco Martínez que va entrar a 13 segons del vencedor de la prova. La tercera plaça va ser per a José Valverde que va entrar a 24 segons de Víctor Fernández.

La primera dona en creuar per sota l'arc de meta, va ser la veterana, Maxine McKinnon. Aquesta atleta del CA Baleària Dianium va marcar un registre de 31 minuts i 35 segons. La segona plaça va ser per a la deniera, Sonia Estevez que va aturar el cronòmetre en 34 minuts i 30 segons. La tercera plaça va ser per a Aida Pérez, Atleta del CA Baleària Dianium amb un temps de 34 minuts i 39 segons.