Víctor Fernández va ser el millor dels comarcals en el 'XXXVII Gran Fons de Set Aigües'

22 d'agost de 2016 - 00: 00

L'atleta, Víctor Fernández, Un gallec establert a Dénia des de fa molts anys, va ser el millor dels atletes comarcals que van acudir a disputar el XXVII Gran Fons de Set Aigües. El representant del CA Llebeig Xàbia va entrar en meta en el lloc 38 de la classificació general amb un temps de 58: 48. Va ser vuitè en la seua categoria de Veterans A.

Víctor Fernández en la prova de Set Aigües

Aquesta prova clàssica en el calendari valencià va comptar amb la participació de 2.200 corredors. El nivell de la prova va ser molt elevat tal com es va reflectir en la classificació final. El vencedor de la mateixa va ser l'atleta alcarreño, Ricardo Serrano, que va realitzar una marca de 48: 56. La segona plaça va ser per a Ouais Zitane amb una marca de 49: 38. El podi el va completar Josep Espanya que va aturar el rellotge en 49: 39.

En fèmines el triomf va ser per a Laura Méndez amb un temps de 58: 46 per davant d'Isabel Txeca que va marcar un registre de 1: 02: 34. La tercera classificada va ser Yamilka González amb una marca de 1: 04: 01.

Entre les fèmines cal destacar el gran comportament de la deniera, Vega Torró, del Franc Beneyto Runners, que va acabar en el lloc 914 de la classificació general amb un registre de 1: 20: 20, sent la 19ª en la seua categoria de Veteranes A .