Vicent Granenkamp va repetir la victòria de l'any passat en el 'Trofeu Santisíma Sang' de Dénia

12 de juliol de 2018 - 07: 58

El ciclista, Vicent Granenkamp, ​​va repetir la victòria aconseguida l'any passat al "Trofeu Santisíma Sang" a imposar-se amb uns metres d'avantatge a Gerard Montoro. Vicent, de l'equip Port Hotels va saber gestionar amb molta habilitat els últim metres de la cursa. Va deixar que altres homes de vigilessin l'última volta per llançar el seu atac a falta de 500 metres per a la meta.

El temps del vencedor va ser de 1: 13.00 es va donar el mateix temps a un gran grup de 16 corredors. La segona plaça va ser per a Gerard Montoro, de l'equip Giménez Ganga, El podi el va completar, Javier Grau del grup Giménez Ganga.

Les metes volants van ser per a Antonio David Cazorla, de l'equip GD Llopis, mentre que en la classificació femenina, la millor va ser Lidia Llácer, amb un temps de 1: 14.30, per davant de Cristina Succi que va ser segona i d'Ana Molina que va ser tercera . La classificació per equips la va encapçalar el Grup Giménez Ganca, per davant del Ginestar.ULBn