Diversos components de la Unió Ciclista Montgó van pujar a podi a la 'VII Marxa BTT Beniarbeig'

01 de març de 2019 - 00: 35

A la localitat de Beniarbeig es va celebrar la VII Marxa BTT, on diversos dels components de la formació Club Unió Ciclista Montgó van aconseguir pujar al podi. En aquesta prova a més aquest equip va aconseguir la victòria en la secció per equips. La cursa de Beniarbeig està inclosa dins el Circuit BTT de les Comarques Centrals.

La secció BTT del Club Unión Ciclista Montgó estrena temporada com a bloc i ho fa de la millor manera possible, amb victòria a la secció per equips. A més a més en aquesta prova va presentar el seu nou equipació.

Alejandro Vaig seguir va ser el millor en la categoria M45; mentre que Roberto Gómez va guanyar en la categoria Elit. Cal destacar el segon lloc de Glòria Medina en Fèmines i de Jaume Canet en la categoria M45. També van pujar al podi com tercers Jordi Gil a M35 i Sergio Cardona en Junior.

D'altra banda, a la pista d'atletisme d'Elx es va celebrar el Campionat Provincial Cadet, on el club denier va estar representat per cinc atletes.

Pau Flors va ser setè en el salt d'alçada en superar el llistó en 1.31. A la cursa dels 60 metres llisos va ser onzè amb una marca de 8.17. Aitana Requejo va ser desena en el salt de llargada amb una marca de 4.08, i onzena en els 600 metres llisos amb un registre de 2.02.35. Elsa Escobar va ser desena en el llançament de pes amb 6,99 i va acabar en el lloc 22ª en el salt de llargada amb una marca de 3.48. Marta Vives va ser 14ª en els 60 metres tanques, amb un registre de 12.93, i la 38ª en els 60 metres llisos amb un temps de 10.42. Ana Chornet, que va debutar en una competició federada, va ser 26ª en salt de longitud amb 2.90 i 40ª en els 60 metres llisos amb una marca de 10.78.