Diversos atletes deniers van fer podi en la 'VI Cursa Popular a Daimús'

24 d'octubre de 2017 - 01: 00

La localitat de Daimús va celebrar el seu "VI Cursa Popular a Daimús", Prova puntuable per al "Circuit de Curses Populars la Safor-Valldigna". Una cita en què diversos atletes deniers van aconseguir pujar al podi.

Amb una participació de 800 atletes es va celebrar una cursa que va tindre un traçat total de 12 quilòmetres. L'arrencada de la mateixa va ser molt suau durant els dos primers quilòmetres, el que va suposar un bon escalfament per a la resta de la cursa. Del kilómerto 4 a 6 els corredors van tindre una gran recta amb un lleuger desnivell, On tots es van lliurar al màxim.

La cursa va estar totalment controlada pels atletes del CA Automoció Moll, seguits pel pegolí, Màxim Folqués i Diego Vidal.

Entre els més destacats van estar, Vicent De Juan que va pujar a podi com a tercer en categoria Veterans I. Aquests criteris també posicions van aconseguir, Mila Ortega de l'Enganxa't a Córrer, en la categoria Veterans C i José Mª Díez, d'el Club Atletisme Baleària Dianium, en sènior. En aquesta mateixa categoria, Edu Pla va acabar en la quarta plaça.

El vencedor absolut de la prova va ser Félix Pont, el CA Automoció Moll, amb un registre de 41.45. El segon classificat va ser, Màxim Folqués el CA Dorsal 19 Pego amb una marca de, 43.34 i el tercer va ser, Diego Vidal el CA Cuatre Gats amb un temps de 44.05.

En la categoria femenina la vencedora de la cursa va ser, Mònica Mahiques, el CA Safor Delikia, amb una marca de 51.09. La segona plaça va ser per a Karem Faus el CA Safor Delikia, amb un registre de 51.51 i la tercera plaça va ser per a la deniera, Christina Mallet, del Club Atletisme Baleària Dianium, amb un temps de 53.56.