Una de freda i una de calenta per al júnior masculí del Dénia Bàsquet

19 de febrer de 2019 - 00: 00

L'equip júnior masculí del Dénia Bàsquet de Preferent va jugar dos partits amb resultats molt dispars. Els deniers van vèncer a la pista del NB Alzira per 67 a 78 en un partit molt disputat. Els valencians van posar tota la carn a la graella en aquest xoc, ja que tenien la possibilitat d'arribar a la tercera plaça. Un lloc que dóna la classificació per a les eliminatòries d'ascens a Autonòmica de cara a la pròxima campanya.

Els deniers van trencar el partit en el tercer període, aconseguint una diferència favorable de vint-punts que després van saber mantindre controlant el marcador que es va anar retallant en els últims minuts. La pressió dels locals va obligar a jugar amb total concentració als xavals del Dénia Bàsquet que es van emportar un triomf molt merescut.

La de arena va arribar amb la derrota en la seua pròpia pista davant el CB Alginet per 67 a 71. Els valencians són un altre dels equips que estan ficats en la baralla per aconseguir la tercera plaça de la classificació en aquest tram final de la lliga en lluita amb el NB Alzira i el Godella.

El partit va arribar igualat al descans. Després de la represa, els locals van aconseguir una renda de vuit punts que semblava podria consolidar-se i que es va mantindre fins entrat l'últim període.

Un sotrac ofensiu, unit a un encert per sobre de l'usual des de la línia de tres punts dels visitants, va equilibrar de nou el marcador arribant a un final incert que es va decantar a favor dels valencians que van estar més serens aconseguint una merescuda victòria.

El Dénia Bàsquet seguix líder en la classificació encara que empatat ara amb Xàtiva, amb el grup perseguidor a quatre partits de distància quan resten vuit setmanes per al final de la Lliga Regular.