Un únic gol acosta a la permanència a l'CD Dénia

25 de maig de 2021 - 12: 01

El CD Dénia ja pot somiar amb la permanència després de vèncer a casa a la Nucia per un únic tant. El gol, transformat en 3 agraïts punts, que allunyen els de Manuel Esteban de la davallada.

El CD Dénia va arrancar el partit disputat al camp Diego Mena amb molt d'encert. Tant és així que en el minut 4 van aconseguir l'únic gol de el partit, amb el qual van aconseguir uns 3 punts més que celebrats. Això els va permetre als deniers treure pit exercint una gran pressió i mantenint a ratlla el dels de la Marina Baixa.

A la segona part van arribar els enixs després de la relaxació deniera que va aprofitar la Nucia per provocar diverses ocasions de gol que no van saber transformar, per sort per als d'Esteban.

Aquest 1-0 fa que el CD Dénia se situï sisè a la taula amb 30 punts, de manera que necessiten només 4 dels 12 que queden per jugar-se per mantindre-se en la divisió durant la propera temporada.