Un mal començament va condemnar l'Dénia Bàsquet davant el CB. Sueca (50-86)

27 de febrer de 2014 - 00: 00

El Dénia Bàsquet encaixo una dolorosa derrota a la pista del pavelló Joan Fuster, En caure davant el CB. Sueca per 50 a 86, en un xoc pertanyent a la Primera Divisió Nacional.

El partit va començar amb intercanvis de cistella davant les facilitats defensives que els dos equips van donar. Va ser el conjunt valencià qui va imposar el ritme de joc que va voler. Sempre va buscar les seues opcions en el joc interior on va ser superior als locals. La falta d'intensitat defensiva es va reflectir en el marcador del final del primer quart, 22 a 28.

La eixida en el segon quart va ser desastrosa per als locals, a l'encaixar un parcial de 0 a 9. Luis Suances, Tècnic deniera va haver de demanar temps mort per avortar encert anotador del seu oponent. Malgrat els intents dels locals per frenar el joc d'atac del rival, el parcial del segon quart va ser esgarrifosa, 8 a 22. Es va arribar al descans amb un tempteig de 30 a 50 per al CB. Sueca.

Va ser en el tercer quart quan el conjunt local va disputar els seus millors moments. Gran treball defensiu davant un rival que va seguir mantenint el seu ritme i va saber conservar el seu avantatge. El marcador a falta dels últims deu minuts de joc va reflectir un 39 a 68.

Els visitants van afrontar la recta final del xoc amb una defensa zonal 2-3. Els locals van seguir amb problemes en atac i en el rebot defensiu. Els valencians van aconseguir mantindre el seu avantatge i van guanyar per 50 a 86.

Diumenge el Dénia Bàsquet tornarà a jugar al seu pavelló de Joan Fuster, a les 17 hores, rebent la visita del CB. Jorge Juan de Novelda.