Triomfs per a Vicente Alcaraz i Claudia Calabuig a la final de l' 'Manuel Alonso' de Dénia

22 de juliol de 2020 - 15: 04

Les instal·lacions del Club Tennis Dénia van acollir les finals de la fase provincial d'Alacant de l'Campionat Infantil de la Comunitat Valenciana, conegut el prestigiós torneig com "Manuel Alonso". Sobre les pistes denieres, es van poder veure partits d'un gran interès amb les promeses de l'tennis que van apuntar molt bones maneres.

En categoria individual masculina, el campió va ser Vicente Alcaraz, que es va imposar a la final a Xavi Ferrer per 6/1 i 6/2. En la categoria femenina, la vencedora va ser Claudia Calabuig a l'vèncer afegeix-Amorós per 6/3 i 6/4.

Tots els semifinalistes, tant en noies com en nois, van aconseguir la seua classificació per disputar la fase regional: Claudia Calabuig, afegeix-Amorós, Claudia Cerdán, Violeta Gil, Vicente Alcaraz, Xavier Ferrer, Abel Viñes i José Brotons. Tots lluitaran pel títol en la pròxima cita regional d'aquest Campionat Infantil de la Comunitat Valenciana "Memorial Manuel Alonso".