Triomfs per als tennistes del Club Tennis Dénia en el Torneig Tecnifibre Bellreguard

02 de setembre de 2014 - 00: 00

Els jugadors de l'escola de competició del Club Tennis Dénia van triomfar en el Torneig Tecnifibre de Bellreguard.

Jugadors de l'Escola d'Alta Competició del Club Tennis Dénia

En categoria benjamí hi va haver final deniera en què Marc Ferrer va guanyar al seu company Miguel Molines per 6 / 2 2 / 6 11 / 9. Tots dos contendents i amics van fer gaudir als aficionats d'una gran final.

En la categoria benjamí femenina Lucia Molines quedo finalista perdent en la final contra el cap de sèrie 1, Blanca Lopez.

En categoria Andrea Rendondo va ser campiona guanyant a Sandra Requena pel marcador de 2 / 6 6 / 3 6 / 3. Mentre que Illia Kostiuk també va aconseguir el títol de campió en derrotar a la final a Damián Silvestre per 6 / 4 7 / 6.