Triomfs per als equips juniors del Dénia Bàsquet Club

24 de gener de 2019 - 00: 01

L'última jornada que han disputat els diferents equips juniors del Dénia Bàsquet Club va ser molt profitosa, ja que tots van tancar les seues trobades amb triomfs.

El conjunt femení va vèncer en el derbi comarcal al CB Joventut Xàbia per 72 a 31. Les deniers van començar el xoc amb cert nervis, per les baixes amb les que van afrontar el xoc. A poc a poc van anar elevant el seu nivell de joc van guanyar en confiança i es van afermar sobre la pista de l' pavelló Joan Fuster.

A la segona meitat van exercir un domini absolut sobre la pista, amb un gran tercer quart que va trencar el partit i uns últims minuts excel·lents que van fer que el públic acabés amb un bon gust de boca.

Aquest va ser la segona trobada per a les tres cadets que s'han sumat a l'equip com a reforç per a aquesta segona part del curs i de nou gran rendiment i aportació la seua, que unida a la d'un grup cada vegada més madur, fa albergar bones expectatives en aquest Campionat Preferent.

D'altra banda, l'equip masculí, va vèncer al CB Godella per 73 a 63. Els deniers van tindre un gran arrencada de partit amb un parcial de 26-8. Això va fer presumir una vesprada plàcida per als deniers. Però els valencians van despertar en el segon període, demostrant ser un bon equip començant una remuntada que va culminar a un minut del final del tercer període aconseguint posar-se per davant en el marcador (40-42). Un temps mort immediat i la reacció definitiva en l'últim període van fer que fos l'única vegada en el partit en què es concedís avantatge al Godella en el qual va resultar ser sens dubte un bon partit.