Triomfs per al sènior masculí zonal i el júnior preferent del Dénia Bàsquet

28 de febrer de 2019 - 00: 00

Les victòries en el si dels equips de competició del Dénia Bàsquet van arribar per al conjunt sènior masculí zonal, que es va imposar al CB Sueca per 70 a 56. I tot després d'una primera part igualada al màxim en què Sueca va contestar cada intent d'escapada dels deniers encertant des del triple. Les seues forces van arribar a la seua fi en l'arrencada del tercer quart pagant la seua escassa rotació per aquesta trobada.

Els jugadors que dirigeix ​​Carles Vila van marxar còmodament en el marcador fins a superar els vint punts de diferència, dominant als valencians a força d'encert des de la línia de tres punts, amb robatoris de pilota que facilitaven ràpids contraatacs i guanyant-la partida sota taulers quallant un gran partit.

L'altra victòria se la va apuntar el conjunt júnior masculí de Preferent sobre el CB Ontinyent per 60 a 81. El debut de Juan Luis Pérez com entrenador de l'equip Júnior Masculí Preferent després de la marxa d'Eduardo Clavero a l'equip de LEB Plata de la Roda es va saldar amb bon joc i una important victòria que assegura una setmana més el liderat del grup C.

Un triomf que encarrila la classificació per a les eliminatòries d'ascens a Lliga Autonòmica quan resten ja tan sols sis partits per disputar.

La pujada del nivell defensiu de l'equip a la segona part no va tindre resposta per part d'un combatiu Ontinyent que va veure com els deniers es distanciaven de manera definitiva en el marcador.