Triomfs dels cadets del Dénia Bàsquet al Lliga Valenciana

26 de setembre de 2019 - 13: 38

Els equips de la categoria cadet del Dénia Bàsquet, Que estan jugant la Lliga Valenciana, van tindre una jornada molt positiva.

Les noies van afrontar dos partits aconseguint guanyar tots dos. En el primer van vèncer al CB La Vila per 59 a 19. El ritme de les locals va ser superior des de l'inici i els va permetre estar bastant còmodes al llarg del partit, facilitant el debut de dues noves incorporacions que es van sumar com unes més a l'equip, amb una excel·lent aportació. El grup comença a recordar al dels millors moments del curs passat.

En la segona trobada, les deniers es van imposar al Paidos Dénia per 46 a 6. Bon comportament de les jugadores d'ambdós equips en un partit de preparació vàlid per a desenvolupar el treball que es realitza en els entrenaments. Algunes de les jugadores van saber arriscar en aquesta ocasió sortint de la seua zona de confort, intentant coses que encara no dominen però que, amb el temps, segur formaran part de les opcions que aportaran a l'equip.

Els cadets deniers van eixir airosos de la seua visita a la Vila Joiosa, on van vèncer per 66 a 74. Tot i el mal inici de partit, 12-2, els visitants van reaccionar i van acabar 35-35 al descans. A la segona part, el Dénia Bàsquet va millorar alguns detalls defensius, sortint molt millor de la seua pressió a tota la pista, el que va ser suficient perquè es distanciessin al marcador.