Triomf laboriós del Dénia Juvenil FS davant el Racing Garbinet (3-4)

29 d'octubre de 2012 - 11: 43

El.Dénia FS juvenil es va desplaçar a Alacant per disputar la segona jornada de 1ª Provincial Grup Nord contra el Racing Garbinet. Els deniers van vèncer per 3-4 en un partit en què van haver d'esforçar per doblegar el conjunt local, que es va mantindre ferm durant tot el partit i que va estrènyer als groguets fins a l'últim sospir.
El partit va començar malament per als de Jaume Moreno, que van fallar dues ocasions clares i en escassos minuts van encaixar dos gols que els va posar el partit costa amunt. Els deniers van posar en marxa la seua maquinària i Igor va aconseguir retallar distàncies. Abans del descans Pauet va aconseguir dos gols seguits que van donar la volta al marcador. Amb 2-3 es va arribar al descans.
La segona part va ser molt semblant a la primera. El conjunt local abusant del pelotazo i els deniers fallant ocasions clares per aconseguir el quart gol que els donés la tranquil·litat. Però en una jugada desafortunada per als deniers, els alacantins van aconseguir l'empat.
Quan faltaven pocs minuts per al final Álvaro Barber va ficar el quart per al Dénia i amb això els groguets es van portar els 3 punts que els fan ser colíders juntament amb la Vila.
Pel CDDénia FS juvenil van jugar: Miguel, Enrique, Álvaro Barber (1), Ortega, Sants, Pauet (2), Palacios, Jordi, Antonio, Igor (1), Lunar i Felip.
Els juvenils reben aquest dissabte al conjunt de Teulada a les 20h al Pavelló del Poliesporteu Municipal de Dénia.
D'altra banda, el CDDénia FS Rte Mena sènior va descansar la jornada passada i en aquesta viatjarà a Elda per disputar el seu quart partit davant el CDNueva Elda FS equip que, igual que els deniers, quanta amb tan sols tres partits, això sí, amb un partit més que els de Nata.