Triomf del Dénia Bàsquet Sènior a Elx per acomiadar l'any (69-71)

29 de desembre de 2012 - 00: 00

El Dénia Basquet va aconseguir una important victòria a Elx en derrotar el Illice per 69 a 71. Un triomf valuós tant per com es va aconseguir com per la transcendència del mateix en la classificació.

El partit va resultar igualat en tot moment amb avantatges alternatives per a tots dos equips sense que cap aconseguís trencar el partit a favor seu durant els quaranta minuts.

En joc estava escapar dels llocs de descens. A la baixa de Chus Ballesteros es va unir la lesió en el segon quart de Hayzam Lluna seguida de l'eliminació prematura per faltes de Marc Morera en el tercer, cosa que va complicar més encara les opcions de l'equip dianense en la trobada.

Però la bona defensa en la segona part sobre els dos homes més importants dels Il·licitans i l'aparició en atac de l'equip com a bloc va resultar bastant per competir fins al final i aprofitar les opcions amb què es va presentar al final del partit per decantar a favor dels interessos visitants.

Després de la parada Nadalenc l'equip s'enfrontarà al líder CB Alacant al pavelló de Joan Fuster per tancar la primera volta davant el CB Gandia.

L'equip necessita fer-se amb aquestes dues victòries per afrontar la segona volta amb més opcions d'aconseguir la permanència en una lliga que ha pujat enormement el seu nivell aquesta temporada per la desaparició o reducció de pressupostos de molts equips de categories Nacionals.

Hayzam Lluna, jugador de Dénia Bàsquet que va caure lesionat a Elx.