Triomf clar el CD Garbí Dénia davant el CH La Vila per 37 a 18

09 d'octubre de 2018 - 07: 59

El conjunt del CD garbi Dénia va aconseguir un triomf clar davant el Club Handbol La Vila per 37 a 18. Aquest xoc que es va disputar al pavelló municipal de Dénia va estar controlat des del principi i fins al final pel combinat local.

Amb una plantilla idèntica a la de la temporada anterior, és a dir, amb una base de jugadors molt joves, l'equip dianense va saltar a la pista mostrant molta intensitat defensiva. La profunda defensa ordenada per David Salanova va permetre robar moltes pilotes al seu equip. El llast dels locals va estar en atac, on van perdre grans ocasions per haver-se'n anat de manera clara en el marcador. Aquests errors van propiciar que la distància al marcador no superés els 3 gols de diferència per als locals en els primers quinze minuts del xoc.

Amb el mateix tècnic denier, en pista, Salanova va contribuir a dirigir el joc d'atac dels seus amb molta tranquil·litat. Els locals van moure molt la pilota buscant sempre situacions de superioritat en atac i això unit a una baixada física dels visitants, va permetre que s'arribés al descans amb el màxim avantatge al marcador, 17 a 9.

Es va mantindre la intensitat i l'encert anotador

A la represa les coses van seguir pel mateix camí, control absolut del joc dels locals, davant un rival al qual el pas dels minuts els va castigar físicament.

El tècnic local, va optar per donar minuts a tots els seus efectius arribant a aquesta en pista un equip molt jove. Això ho va aprofitar els visitants per maquillar un poc el marcat, ja que quan va tornar el bloc habitual les diferències es van anar engrandint.

A la recta final del partit el control del joc i del marcador va tornar a ser del combinat de la Marina Alta. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el tempteig de 37 a 18.

Fitxa Tècnica

CD Garbi Dénia: Gabi, Pere, Carpi (12), Dani, Andrés (2), Pau (7), Nicolás (2), Pablo (1), Pedro García (1), Salanova (3), David (1), Pau (1 ), Uriel (2) i Emilio Landete (5).

CH La Vila: Molina, Llorca (2), Catalá (1), Buforn (3), Miguel Tomás (3), Soriano (1), Vaello (1), Bravo, Santamaría, Bermudez (6) i Genis (1).

àrbitre: Saez López, va expulsar amb roja directa al visitant Buforn per 3 exclusions.