Triomf davant la Vila i liderat en solitari per al Dénia Fútsal Juvenil (4-3)

15 de gener de 2013 - 00: 01

El. Dénia Futsal. juvenil va aconseguir una gran victòria davant La Vila FS a derrotar-lo per 4 a 3. Va ser un partit intens i és que tots dos conjunts es van jugar al pavelló denier el liderat. Els deniers augmenten el seu avantatge respecte als vilers a cinc punts.

El partit va començar amb domini deniera, que va eixir prement mentre els vilers van esperar en mitja pista. En una contra La Vila va aconseguir avançar-se al marcador. Els intents per part dels xavals de Jaume Moreno no van trobar el gol com a premi. Al descans es va arribar amb 0 a 1.

A la segona part, els deniers van eixir millor tancar al seu rival a la seua pista, creant moltes ocasions. Pauet, va aconseguir empatar el partit i, als pocs minuts a la eixida d'un córner, va arribar la pilota al segon pal i Antonio va aconseguir posar per davant als deniers 2-1.

Els de la Vila no es van enfonsar i també en un corner van aconseguir empatar el partit.

El Dénia va seguir atacant i pressionant a dalt, gaudint de diverses ocasions, entre elles dues pilotes a la fusta. Va ser de nou en una jugada d'servei de córner on els deniers van aconseguir el tercer després d'una volea d'Igor que va anar directa a l'escaire.

Els locals van seguir dominant i en una bona contra van anotar el 4-2 obra d'Álvaro Barber. A falta de poc menys de dos minuts, els de la Vila van reduir distàncies, però no hi va haver temps per a més. Al final del xoc 4 a 3 per al Dénia que li permet seguir com a líder invicte.

Per part del CD Dénia FS juvenil van jugar i van marcar; Enric, Miguel, José Lunar, Álvaro Barber (1), Igor (1), Antonio (1), Alex, Ortega, Pauet (1), José Santos.

Aquesta setmana el juvenil visitarà la població de Cocentaina per jugar contra Ye Faky FS