Tres punts d'or per al juvenil del CD Dénia davant el CD Acer (2-1)

19 de març de 2019 - 23: 50

L'equip juvenil "A" del CD Dénia va sumar tres punts d'or en vèncer al CD Acer per 2 a 1, en el xoc disputat al camp Diego Mena. La il·lusió per aconseguir l'objectiu de la permanència a la Lliga Nacional Juvenil està més a prop amb aquest triomf davant un rival directe.

De eixida, els nois que dirigeix ​​Frede van eixir molt ben col·locats sobre la taula del terreny de joc. Això els va permetre controlar el joc i sobretot estar ben situats a l'hora de recollir els múltiples rebutjos que hi va haver en la línia medul·lar.

Les coses se li van posar de cara per a l'equip de la Marina Alta, ja que tot just s'havien jugat cinc minuts quan va pujar el primer gol a la casella. En un malentès entre la defensa visitant al final va ser el defensor visitant, Alberto, que va marcar a la seua pròpia porteria.

Aquest tant va suposar una injecció de moral per als locals i un pal molt fort per a l'equip visitant. Ajudats pel marcador i fruit del millor joc, el Dénia va seguir amb el control del partit.

En ple domini local, va arribar el segon gol en el minut 22, quan Javi va culminar una bona jugada, amb una rematada precís que va suposar el 2 a 0. La banqueta dianense va saltar com un ressort i els jugadors es van fondre en abraçades per expressar la seua enorme alegria. La victòria era més a prop però encara no hi havia res fet i restava molt de temps. D'aquí al final del primer temps, els deniers van saber controlar el joc sense passar massa angúnies. Es va arribar al descans amb el clar avantatge de 2 a 0.

A la segona meitat, l'entrenador de l'equip saguntí, va optar per arriscar i va introduir canvis ofensius buscant reduir les diferències al marcador. La tàctica li va venir molt bé ja que quan es portaven jugats tot just 10 minuts, Heredia va marcar per a l'equip del Port de Sagunt.

Tot s'estrenyia i el partit va tornar a ser un altre diferent al viscut a la primera meitat, als locals els nervis els van tornar a tenallar davant un rival que va pressionar molt a la recerca de l'empat. Els visitants van jugar més amb el cor que amb el cap, els va faltar més futbol per derrotar un rival que va posar tota la carn a la graella per defensar l'avantatge que havia aconseguit.

Al final del temps reglamentari la victòria es va quedar a casa la qual cosa suposa que l'equip encara està viu. Ara resten 8 jornades per acabar la lliga i després de moltes, el Dénia depèn del que faci per aconseguir la permanència.