Treballada victòria per als juvenils del CFS Dianense a Ibi (4-5)

22 d'octubre de 2019 - 14: 47

Els juvenils del CFS Dianense-Rte. Mena van aconseguir la seua primera victòria a la Lliga en la visita al Futsal Ibi. Els de Mengual, robusta © n ascendits i amb l'objectiu de mantindre la categoria, van vèncer per 4-5 en un emocionant partit.

A la primera part, la formació entrenada per José © Luis Mengual no va eixir oferint el seu millor versió, però van arribar al descans amb 0-2, gols de Juanito i d'Unai. A la reanudación, els deniers van tornar a eixir despistats en defensa i un poc imprecisos en atac, però van aconseguir el tercer, obra de Juanito.

Amb 0-3, els juvenils es van relaxar i els locals es van bolcar a la recerca de ficar-se al partit. Després d'un error defensiu, els locals van reduir distàncies, però de nou Juanito va assolir perforar la Porteria local després d'una gran passada de Bili.

Malgrat el 1-4, els iberuts van seguir volcándose a l'atac i van aconseguir el seu segon gol jugant de cinc. Amb el 2-4, i cinc faltes per ambdós equips, el árbitro li pitó una dubtosa falta a Luca i el porter local, des dels deu metres, consigaó el 3-4.

Els deniers es van limitar a defensar baixant la pressió, però Ulisses va realitzar una manca després d'arribar tard al balón. De nou, el porter local transformó el llançament de doble penal i va assolir l'empat a falta d'un minut per al final. Però en el següent atac visitant, els locals van cometre falta i Miralles, el porter denier, va marcar el gol de la victòria després de llançar el doble penal.

Aquesta setmana, els juvenils del CFS Dianense volverána jugar com a equip visitant ja que jugarán a Elx davant el Joventut Elx.