Suma de triomfs per a la regatista del Reial Club Nàutic de Dénia, Carlota Gómez

21 de març de 2019 - 10: 21

El Reial Club Nàutic Dénia ha aconseguit grans resultats el passat cap de setmana al Campello. Carlota Gómez ha resultat guanyadora en la prova autonòmica Optimist A + 30B i en el Campionat Autonòmic Femení celebrats al Club Nàutic del Campello, en la categoria sub 13 femení.

El regatista del Reial Club Nàutic Dénia, Eduardo Reyes, ha aconseguit la segona plaça en la categoria sub13 masculí. Una gran posició en aquesta regata caracteritzada per les bones condicions de temps i vent estable, que va permetre als participants navegar amb facilitat.

El club deniera també va acudir a aquestes proves del 16 i 17 de març amb Nicolás Gómez, Marina Arroyo, Julia Martínez, Sara Belinchón, Maria Sala, Elena Colom i Carla Ivars, que tornen amb bones sensacions després d'aquestes jornades nàutiques.

El president del Reial Club Nàutic Dénia, Jaime Portolés, Ha mostrat la seua alegria pels triomfs obtinguts i el bon desenvolupament dels xicotets regatistes en aquesta competició.