Sort dispar per als equips del planter del CD Garbí Dénia

10 d'octubre de 2018 - 01: 28

La primera jornada de competició per als equips pedrera del CD garbi Dénia, Va oferir resultats i sort dispar per a ells, en el seu enfrontament davant el BM Benidorm.

El conjunt de categoria infantil va vèncer a domicili a la pista del pavelló municipal de Benidorm al BM Benidorm "B", per 16 a 22.

Va ser un partit on la igualtat va estar present al llarg de la gran majoria dels minuts. Cap dels dos equips va aconseguir desenganxar en el marcador. Al descans l'avantatge visitant va ser de 9 a 10.

En l'arrencada de la segona meitat el joc va seguir pels mateixos camins, fins que es va entrar en els últims deu minuts, llavors va ser quan el combinat deniers estrènyer en defensa i va aconseguir mantindre la seua porteria a zero durant diversos minuts.

Aquesta circumstància va ser la clau perquè la victòria caigués del costat del conjunt de la Marina Alta que en finalitzar el xoc es va sentir molt content pel triomf de 16 a 22.

Derrota per als equips cadet a Benidorm

Per la seua banda, l'equip cadet Masculí va perdre contra BM Benidorm B, per 31 a 14. Una derrota que va estar motivada per una nefasta primera part amb un parcial de 16 - 3. La segona part va ser més igualada fins que es va arribar al final del matx amb un tempteig de 31 a 14.

Per acabar la jornada el cadet femení, va perdre per 24 - 16, les deniers van deixar a les locals agafar un gran avantatge en la primers part que no van poder rebaixar en una segona part molt igualada.