Silvia Bordes va aconseguir la seua classificació per al Màster Open 500 Promeses de tennis

08 d'agost de 2013 - 00: 00

La tennista deniera, Silvia Bordes, Ha aconseguit la seua classificació per al Màster de l'Open 500 Promeses que tindrà lloc a l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, de l'19 al 27 d'octubre.

La representant del Club de Tennis Dénia va aconseguir aquesta classificació en accedir a la final del Torneig de l'Sporteng Club de València. El fet d'haver estat finalista li dóna la plaça per estar en al Màster Open 500. Una final en què va caure derrotada davant Lucía Cortez.

Per a aquest torneig s'han classificat els 6 millors jugadors i jugadores que han participat en els tres tornejos classificatoris celebrats al CT Castelló, CT Alacant i Sporteng Club de València.

Tots els classificats al Màster tindran una acreditació de jugador del València Open 500 amb els beneficis que això comporta. Cal destacar que els partits del Màster es disputaran a les mateixes pistes que els partits professionals del València Open 500 i que els guanyadors participaran activament amb els jugadors professionals en actes relacionats amb aquesta competició.

Això vol dir que disposaran dels mateixos serveis que els professionals del quadre ATP, és a dir, idèntiques pistes, àrbitres, jutges de línia, acreditacions, menjar i transport.

Els finalistes a València van tindre el gran al·licient de rebre els trofeus de mans de la tennista professional valenciana, Anabel Medina.