Sergi Pérez i Marcos Sanz juguen el torneig Internacional Sub 16 a Barcelona

26 d'agost de 2014 - 19: 43

Els jugadors de l'equip d'Alta competició del Club Tennis Dénia, Sergi Pérez y Marc Sanz estan disputant aquesta setmana el Torneig Internacional sub-16 Sánchez Casal Youth Cup, que se celebra a l'Acadèmia Sánchez -Casal al Prat de Llobregat, Barcelona.

Sergio Pérez en la seua estada a Barcelona

Sergi i Marc van jugar ahir el seu primer partit de dobles contra el portuguès Diego Herrera i el rus Nikita Roshka 6 / 3 6 / 1. Marc va jugar també la primera ronda del quadre final guanyant a cap de sèrie nº 7, l'australià Anthony Popyrin per un còmode 6 / 2 6 / 1.

Mentres que Neus Rams, Jugadora de l'escola de competició, ha estat finalista aleví del Torneig Tecnifibre celebrat al Club Tennis Carlet. Neus no va poder amb el cap de sèrie nº1 Alba Perez, caient finalment per 6 / 0 6 / 2. En aquest mateix torneig però en categoria infantil, Ana Penadés també va ser finalista i va perdre amb Chloe Njuguna per 6 / 2 i 6 / 0