Sergio Alberola va ser el millor dels deniers a la 'Zurich Marató de Sevilla'

21 de febrer de 2017 - 07: 00

Una nodrida representació d'atletes deniers van estar participant en la Zurich Marató de Sevilla. Una prova que va comptar la participació de 14.000 atletes que van recórrer els 42.195 metres. El circuit va discórrer per la principals carrers de la ciutat sevillana.

Els atletes van tindre un matí ennuvolat, el cel va amenaçar una pluja que no va arribar a caure tot i que la temperatura un poc freda va fer més suportable la cursa.

El vencedor va ser el kenyà, Erik Titus, que amb un temps de 2: 07.43 va batre el rècord que fins a aquest moment estava en poder de Lagat. La segona plaça va ser per a l'etíop, Tariku Kebede i el tercer va ser, Kipkemboi Kipsang. El primer dels espanyols va ser, Alberto Revuelta.

Espectacular temps de Sergio Alberola

Entre els deniers el millor va ser, Sergio Alberola que va entrar en meta en el lloc 438 de la classificació general amb un registre en temps real de 2: 58.23. El segon en creuar la meta va ser, Gonzalo Durá, del Gin Running Tonic Club, Que va estar a prop de baixar de les 3 hores, tot i que no ho va poder fer. El seu temps real va ser de 3: 00.45 entrant en el lloc 806 de la classificació.

Gregory Daffern, del Dénia Triatló, va entrar en el lloc 3.711 amb una marca en temps real de 3: 34.07. Manuel Martínez, del Runners Dénia, va realitzar un registre de 3: 36.40. La fèmina, Carmen Medina, Del Dénia Triatló, va entrar en el lloc 4.274 de la general, amb una marca de 3: 39.43. Un poc més enrere va arribar la seua companya de club, Ale Sandru, que va invertir un temps de 3: 43. 57.

Per sobre de les 4 hores van entrar, Joan Sapena, Del Gin Tonic Running Club, que va realitzar un temps de 4: 28.51 i Ana Gomis, de l'Dénia Triatló, va entrar amb un temps real de 4: 40. 31.