Setena victòria del Junior de l'Dénia Bàsquet al guanyar al Mislata (78-65)

24 de desembre de 2012 - 10: 41

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va aconseguir la seua setena victòria de la temporada davant un aguerrit Mislata per 78 a 65. Dominant el partit de principi a fi.

El xoc va començar amb molt de ritme però poc encert per part dels dos equips. Mislata va estar molt intens en defensa, cosa que va mantindre durant tot el partit. Això va provocar que el Dénia no elaborés accions coherents i anotés amb fluïdesa en aquests primers instants.

A poc a poc, els jugadors del Dénia van seleccionar millor el seu joc obtenint els seus primers avantatges. Els deniers van prendre la davantera amb claredat i dominant la primera part per arribar al descans per sobre dels deu punts d'avantatge, gràcies també a una bona tasca defensiva i de control del rebot.

Al tercer quart, el Dénia Bàsquet va trencar partit augmentant el seu avantatge fins als vint punts. Els valencians, molt ficats en el partit en tot moment no van permetre cap relaxació per part del Dénia que va haver de mantindre la concentració fins als últims instants per assegurar una victòria més treballada del que sembla pel marcador final, que va ser de 78 a 65 .

Va destacar Roberto Agud, màxim anotador del partit amb 27 punts i que va demostrar molta paciència en ser objecte de moltíssimes faltes personals que li van impedir anotar en joc.

Pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Alex (7) Rubén (11), Edu (11), Marc (-), Rober (27), Francesc (14), Joan (-), Lucas (8), Juan (- ), Fran (-) i Yoel.