Senzilla victòria i liderat per al Paidos-F. Fernández Lluna en Foradada (3-9)

06 de novembre de 2019 - 12: 21

El conjunt juvenil del Paidos-F. Fernández Lluna de futbol sala va aconseguir una senzilla victòria a Pilar de la Horadada, on va vèncer per 3 a 9. Un triomf que, a més dels tres punts, porta comportat el liderat en el grup.

El xoc va començar amb un clar domini visitant que aviat es va veure reflectit en el marcador. Pau i Javi, en 2 accions seguides, van posar el còmode 0 a 2. El partit va ser suportable per als col·legials que abans de la mitja part van ampliar el resultat fins al 0 a 5 amb 2 gols d'Álex i un de Julián, el qual va marcar a porta buida.

A la segona part, els locals van eixir més aguerrits i es van aprofitar de la breu relaxació visitant per marcar el primer i posar en dificultats a Joan. Isaac, de xut creuat, va fer el sisè per als rojos.

Els xavals de l'Horadada el van seguir intentant i, en 2 minuts de badada defensiva de l'equip dianense, van aconseguir reduir el desavantatge amb dos gols, deixant un inquietant 3 a 6 al marcador.

Els de Paidos van despertar de la seua letargia i van tornar a anar a per més gols ... i aquests van arribar. Dos més d'Isaac i un Álex van sentenciar el partit. Els dos jugadors van acabar aquest amb un hat-trick.

L'equip va tindre un agradable viatge de tornada assaborint una victòria que els deixa a l'capdavant de la classificació amb els mateixos punts que l'Sporteng Sant Vicent-Hèrcules. els de Raúl Gil ja es preparen per afrontar el seu següent trobada que serà contra el Racing de Novelda, equip de la zona mitjana de la classificació.