Setmana gran per als equips sèniors de l'Dénia Bàsquet

11 de febrer de 2020 - 10: 14

L'última jornada disputada pels equips sèniors de l' Dénia Bàsquet ha vingut marcada per les victòries.

L'equip masculí de categoria autonòmica va vèncer a el CB Enguera per 81 a 72. Els deniers van mostrar la seua millor cara davant el segon classificat de la lliga amb qui va mantindre un bonic i intens pols durant tot el partit. Els de Bernardo Sanz van saber resoldre en el moment precís per aconseguir una victòria que els consolida a la zona temperada de la classificació.

La primera part va ser d'anotació fluïda i bon joc per part dels dos equips que van ser alternant-se en el domini de el marcador sempre amb curtes avantatges.

Després del descans, els visitants van canviar la seua defensa aconseguint canviar el ritme de la trobada. No obstant això, això no va ser obstacle perquè els locals aconseguissin la seua primera escapada significativa gràcies a la seua notable encert en el llançament exterior.

Malgrat que Énguera va lluitar fins al final i es va acostar durant l'últim període, la veritat és que els deniers no estaven disposats a deixar passar l'oportunitat d'aconseguir aquest important triomf.

Van jugar amb solvència els últims minuts quan més pressionava el seu rival, controlant perfectament el rellotge per realitzar els millors tirs i sentenciar així el partit.

Triomf en el derbi comarcal per al femení

Les noies de Juan Luis Pérez es van imposar a un lluitador Ifach Calp per 60 a 41, tot i que les calpines van plantar cara durant tota la primera part a l'igualar el rebot i saber contindre els intents locals per escapar-se en el marcador.

A la represa, les deniers van pujar un punt la seua intensitat defensiva, fet que s'ha traduït en nombrosos robatoris de pilota que van facilitar molts contraatacs que els van donar cistelles fàcils sobre les que es van consolidar les diferències que van créixer des d'aquí fins al final.

L'equip de l'Dénia Bàsquet es manté en la segona plaça de la classificació a l'aguait de l'líder, el CB Genovés.