Segona derrota com a local per al Dénia Bàsquet davant el Novelda (68-71)

06 de desembre de 2012 - 00: 00

Arribo la segona derrota a casa per a l'equip Sènior Masculí Autonòmic de l' Dénia Basquet enfront d'un altre dels equips de la part alta de la lliga, Jorge Juan de Novelda (68-71).

Res es pot retreure a l'equip que va perdre durant la trobada als seus dos principals referents, Carlos Vila i Chus Ballesteros, tots dos per lesió i tot i així va ser capaç de posar les coses molt difícils al seu rival.

Després d'un inici molt igualat la major prestació defensiva de Jorge Juan va permetre imposar el seu ritme al partit i obtindre així els primers avantatges en el marcador. El Dénia Bàsquet no va estar còmode davant un rival molt encertat i ràpid en les transicions.

En el segon quart es va poder canviar el ritme a la trobada mitjançant canvis defensius que van molestar als visitants. Així es va arribar al descans amb resultat advers (33-38) que va deixar el partit obert per al que ocorregués a continuació.

Però Novelda eixir de nou molt lúcid de cara al cèrcol i molt veloç en els seus contraatacs i va anar ampliant el seu avantatge. La lesió de Carles Vila ia continuació la de Chus Ballesteros va posar les coses més difícils.

La diferència es va ampliar fins a un màxim de 17 punts per als visitants en l'arrencada de l'últim quart (40-57). No obstant això els deniers van tirar de casta i van signar una remuntada digna d'elogi que van culminar a falta d'un minut empatant el marcador (65-65).

Encara que va tindre les seues opcions l'equip dianense va pecar d'inexperiència per resoldre el partit i va haver de rendir finalment davant Jorge Juan que va ser el triomfador per 68 a 71.

Carlos Vila, una baixa que el Dénia va acusar durant el partit.