Said Dayday i Aida Pérez van ser els triomfadors de la I Carrera Solidària «Raquel Payá»

07 2014 abril - 00: 01

L'atleta, Said Dayday, Del Club Atletisme Baleària Dianium, va ser el vencedor de la Cursa Solidària a favor de Raquel Payà celebrada a Dénia. Aquest atleta va prendre el comandament de la cursa des dels primers metres en companyia de Cristian Ferreyra. A la segona volta del recorregut un fort canvi de ritme de Said Day no va poder ser seguit pel seu company de fuga.

Aquest atleta es va plantar en solitari a la línia de meta, marcat un registre de 23: 10. El segon classificat va ser màxim Folques amb un temps de 23: 34, mentre que la tercera plaça va ser per a Cristian Ferreyra amb una marca de 23: 40.

La primera de les dones a passar per meta va ser Aida Pérez del Club Atletisme Baleària Dianium amb un temps de 27: 32. Ella va ser la que va encapçalar la cursa demostrant el gran moment de forma en què està. La segona classificada va ser, Mayca Sala amb un registre de 28: 51. La tercera plaça va ser per a Diana Bisquert del Gin Running Tonic Club, Amb una marca de 29: 42.

Les classificacions per categories van ser les següents.