Said Day va ser segon a la III Cursa Popular de Calp

17 de març de 2015 - 00: 00

L'atleta Said Day del Club Atletisme Baleària Dianium va ser segon en la classificació general a la III Cursa Popular de Calp. Said va estar lluitant per la victòria però a final es va veure sobrepassat pel vencedor, José Antonio Fernández que va ser el primer a creuar sota l'arc de meta. El temps del guanyador va ser de 33: 26, tretze segons més tard va entrar Said Day i la tercera plaça va ser per al xabienc, José Manuel García que va realitzar un temps de 33: 48.

Said Day a la prova de Calp

En dones la vencedora va ser Mª Isabel Ferrer amb un temps de 39: 04, per davant de Sandra Díez i de Mónica Mahiques. Entre les fèmines van destacar, Encarna Cardona i Christina Mallet del Baleària Dianium que van ser segona i tercera respectivament en la categoria Veteranes A. En aquesta mateixa categoria Ana Alberola va ser quarta.

En homes més del pòdium dels vencedors absoluts, cal destacar a Víctor Fernández que va ser el millor en Veterans B. Vicente Llopis va ser el primer a Veterans D i en aquesta mateixa categoria, Vicent De Juan va ser segon.

Miguel Ángel Martínez va ser el millor del Gin Running Tonic Club

Quant als atletes del Gin Running Tonic Club el millor va ser Miguel Ángel Martínez que va entrar en meta amb un temps de 38: 10. Gonzalo Durá va realitzar una marca de 38: 45 i David Ribes una marca de 40: 20, mentre que Pablo Vera va aturar el temps en 40: 31.

Carlos Balaguer va acabar amb un registre de 42: 27, Carlos Grimalt 45: 51, Emilio Ronda 45: 44, Joan Sapena 47: 23, Javier Ivars 47: 39, Ramon Grimalt 49: 15, Roberto Soto, 49: 29, Luis Bahamonde 49: 41, Jordi Ramis 52: 48 i la fèmina, Marta Carrió 57: 13.

Atletes del Gin Running Tonic Club a Calp

La propera cita serà el proper diumenge 22 de març a les 10 del matí amb la disputa de la XVIII Volta Popular a Gata de Gorgos.