Ripoll triomfador en Ràfol d'Almunia i López a Mutxamel

02 de novembre de 2019 - 09: 51

En l'actualitat atlètica cal ressenyar els triomfs de dos atletes del Dénia Corre. Jordi Ripoll va ser el millor en la II Cursa Solidària de Ràfol d'Almunia. Una prova en la qual tots els participants col·laboren amb l'Associació Carena, que dóna suport psicològic als malalts del càncer.

La cursa va tindre un traçat de 7.700 metres que Jordi Ripoll va recórrer en un temps de 27.17. Cal destacar en aquesta mateixa prova a Miquel Piera, que va ser tercer absolut amb una marca de 28.42. Carlos Sánchez, de l'Dénia Corre, va acabar com a primer veterà amb un registre de 28.57. En dones assenyalar la tercera plaça en la categoria sènior de Betlem Leal, que va acabar la carrera en un temps de 38.11.

D'altra banda, a la localitat alacantina de Mutxamel es va disputar la setena prova del Circuit 5 K Costa Blanca. Una cursa de 5.000 metres sobre un traçat pla i urbà, amb final al poliesporteu de Mutxamel. El vencedor va ser Fran López, de CA Baleària Dianium que, a partir d'aquest mes, tots els corredors d'aquest club que participin en curses populars ho faran sota el nom del Dénia Corre.

El registre realitzat per Fran López va ser de 15.45, el que demostra que en aquesta arrencada de temporada seguix estant en molt bona forma.