Repartiment de victòries i derrotes per als infantils del Dénia Bàsquet

30 de gener de 2019 - 00: 00

La jornada va ser dispar pel que fa a resultats es refereix per als equips infantils del Dénia Bàsquet. Van aconseguir victòries les noies de Preferent davant el CB Benifaió (39-53) i els nois de Zonal davant el CB Teulada (45-64).

Les noies van vèncer a la pista valenciana de Benifaió en el seu tercer enfrontament davant el mateix rival. Fins ara tots els partits han estat marcats per la igualtat i això és una cosa que els ve molt bé per seguir progressant.

El xoc va començar amb diferències mínimes durant tota la primera part que va finalitzar amb mínim avantatge per a les deniers (25-27).

A la segona part les noies no van baixar la intensitat i amb un gran parcial de 3-23 en 10 minuts es van distanciar per acabar amb molta serietat el partit. Victòria important per al grup amb participació de tota la plantilla.

Els nois de zonal van començar un poc adormits però van anar entrant de forma progressiva en el partit per trencar-després d'un parcial de 0-14. Aquest equip ha de millorar un aspecte important com és el rebot, tot i que cal dir que el grup progressa a passos de gegant.

D'altra banda, les derrotes van arribar per a les noies de Zonal davant el Paidos Dénia (36-48). Va ser un partit en el que els va condemnar una arrencada fluix, encaixant un parcial de 0-10 en el segon quart que va posar les coses coll amunt. La resta del partit van pujar el nivell retallant el desavantatge, que es va mantindre pràcticament tot el temps en vuit punts durant tota la segona part.

Igual sort van córrer els nois de Preferent en caure davant la UPB Gandia (79-47). Partit complicat per les lesions i absències que van limitar als deniers, que van presentar únicament els vuit jugadors mínims que exigeix ​​el reglament per a la disputa del compromís.

Tot i això van poder competir durant el primer temps arribant 8 punts sota al descans. Un mal inici de segona part va permetre als locals ampliar les distàncies impedint que el seu rival recuperés les bones sensacions de la primera part. Agrair el reforç dels jugadors del 2006, Alex Moscardó i Pau Ruiz que van aportar i molt a l'equip.