Repartiment de punts en un brillant partit de l'CFS Mar Dénia

18 de gener de 2021 - 10: 17

Segon partit de l'any i segona eixida consecutiva per al CFS Mar Dénia, que en aquesta ocasió viatjava fins a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) per enfrontar-se amb el conjunt filial de l'Indústries Santa Coloma, un quadre de joves jugadors amb gran talent, que en algun cas ja han debutat amb el primer equip a primera divisió.

Des del xiulet inicial, el conjunt local va imposar un ritme molt alt i les ocasions no es van fer esperar. El Mar Dénia mantenia un bon posicionament de camp i intentava aconseguir el control de la pilota. Al minut 4 arribava el 1-0, després d'una bona jugada d'atac Roc detenia en primera instància però el rebot queia a les cames de l'jugador local Novo, que marcava i obria el marcador. Tots dos conjunts es mantenien fidels al seu estil i la situacions de gol se succeïen a les dues porteries, tot i que el marcador ja no es mouria en la primera meitat.

La segona part va ser més del mateix. El conjunt local, tot i el gran desgast físic de la primera part, mantenia un fort ritme i obligava a la Mar Dénia a un dur esforç. Es generaven bones ocasions, però el marcador seguia inamovible, en part gràcies a la bona actuació d'ambdós porters.

A falta de quatre minuts per al final, el tècnic deniera, Javi Arnau, Arriscava i posava en pista porter jugador a la recerca de la igualada. Aconseguia canviar la dinàmica de el joc i, tot i que no marcava en jugada de 5, sí que ho feia a falta de 2 minuts Curro després d'un ràpid contraatac després servei de banda, que aconseguia enganyar el porter i aquest des del terra es regirava. En el seu intent de robar la pilota la introduïa en la seua pròpia porteria anotant el 1-1 amb el qual s'arribava a la fi de el partit.

Gran partit i just premi per a un CFS Mar Dénia davant un dur rival que els va fer donar el millor de si mateixos i una forta exigència física.

La propera setmana, el CFS Mar jugarà ja a Dénia, on rebrà dissabte 23 a les 01 hores a l'CN Sabadell, líder de la categoria.