Recital deniera a la volta a l'Rodat on va golejar a l'Enguera (4-0)

27 de gener de 2020 - 17: 03

El CD Dénia va oferir als seus aficionats tot un recital de joc, amb una primera mitja hora magistral que li va valer per golejar un dèbil Enguera, el qual es va anar a casa amb un 4 a 0 en el seu pas pel camp Rodat.

Molts nostàlgics a les grades de l'vetust escenari d'aquest xoc, que recordaven que tots els ascensos aconseguits pel CD Dénia de Preferent a Tercera Divisió s'havien produït en aquest mític camp, història de el futbol valencià. Fins i tot el desaparegut Atlètic Dénia va pujar a categoria nacional en aquest escenari.

Esteban va apostar fort en aquest xoc i va disposar diversos canvis en el seu onze, sinó de noms si de posicions. Tàcticament a l'ésser un camp xicotet va optar per defensa de tres centrals, Ferran, Lucas i La Penya; un centre de camp amb cinc jugadors, amb dos carrilers oberts en banda, Fran i un extraordinari Robert, un dels més destacats de la trobada; amb tres homes per dins, Santafé, Jordi i Pablo; i amb dos jugadors a la davantera com Coque i Roberto Navarro.

La intensitat dels locals va quedar aviat patent sobre el terreny de joc, bolcant sobre l'àrea visitant. Al minut 6, Robert va entrar molt bé per banda, va posar una pilota a centre i Roberto Navarro, davant la impossibilitat de rematar, va treure la pilota perquè Santafé,'desde dins de l'àrea, marqués l'1 a 0.

Amb l'avantatge en el marcador, el CD Dénia va seguir pressionant un rival que amb prou feines va poder eixir del seu propi camp. Al minut 14, Roberto Navarro va marcar un gol de figura, i és que el que va tindre, va retindre. Va llançar un míssil que es va colar per l'escaire de la porteria defensada per un sorprès Fran. Va seguir el recital groc amb un Robert que es va marcar un gran partit. De les seues botes va arribar una pilota en profunditat a Coque que amb molta qualitat va creuar la pilota davant la eixida de Fran, sent el 3 a 0. Un gol especial per l'ariet ja que és el primer que fa amb la samarreta grogueta, abraçant-se amb el tècnic Esteban per celebrar-ho.

Quedava poc més d'un quart d'hora, on el conjunt local va alçar un poc el píe de l'accelerador i es va limitar a controlar la pilota fins arribar a la mitja part.

En l'arrencada de la segona meitat, el Énguera va buscar un poc de profunditat en el seu joc però la defensa deniera va saber controlar els atacs visitants sense que Maxi, que va tornar a la porteria, passés dificultats.

Al minut 58 va arribar el 4 a 0 a l'resoldre Roberto Navarro, amb molta habilitat, una gran jugada individual. Aquest gol va deixar sentenciat a un Enguera que es va mostrar amb pocs arguments en atac en el seu pas per Dénia.

Els locals van tindre algunes ocasions més per haver augmentat la renda, però Roberto Navarro va enviar dues vegades la pilota a el cos de l'porter visitant quan el més fàcil era haver marcat.

A la fi de la trobada, tots contents amb els tres punts sumats en un camp Rodat que s'ha convertit en talismà per a l'equip que dirigeix ​​Esteve. Hi va haver més gent de la que habitualment acudeix a l' camp Diego Mena, Ia sobre el resultat va ser clarament favorable a l'CD Dénia. És per això, que part de l'afició es va mostrar d'acord amb que l'equip jugui els seus partits de casa en aquest camp que tants bons records porta.