Recepció a les gimnastes del Club Gimnàstica Dénia participants en el Campionat Nacional Base

25 de maig de 2016 - 11: 34

L'alcalde, Vicent Grimalt, I la regidora d'Esports, Marian Tamarit, van rebre ahir a les gimnastes del Club Gimnàstica Dénia que van participar en el Campionat Nacional Base individual i conjunt Copa base. Una competició que es va celebrar a Gijón en el mes d'abril, en la qual van obtindre molt bons resultats.

Gimnastes del CGR Dénia a l'ajuntament

Núria Baeza es va proclamar subcampiona d'Espanya en categoria aleví. Carla Montealegre va quedar quarta d'Espanya en categoria juvenil, d'entre 177 participants. En categoria cadet, Elisabeth Díaz va resultar en sisena posició i Zaira Mas va obtindre el lloc 21 entre les 195 gimnastes que van competir.

En conjunt Copa Base categoria juvenil, les deniers Paula Font, Aitana Ferrer, Karina Díaz, Ana Mari González, Salina El Hamli i Inés Jiménez van obtindre amb un exercici de cintes un meritori dissetè lloc.

Les gimnastes van estar acompanyades en la recepció per la presidenta del Club Gimnàstica Dénia, Karina Ras, altres gimnastes del club, entrenadores i familiars.