Reale-Audiòfons Romany va cantar la victòria com a campió de la lliga comarcal de futbol sala

07 de juny de 2019 - 13: 20

El conjunt del Reale-Audiòfons Romany va cantar a la pista de Madrigueres la victòria com a campió de la lliga comarcal de futbol sala de Acydma, en vèncer per 11 a 0 al conjunt del Rte La Fontana. Aquest partit es va avançar a l'última jornada de lliga i amb aquest triomf l'equip de l'asseguradora va aconseguir el títol.

La trobada no va tindre molta història, ja que el conjunt de l'asseguradora, sabent de la importància que tenia la victòria o l'empat per proclamar-se campió de lliga, des del primer minut va treure tota la seua artilleria. Van dominar en totes les fases de la trobada gairebé sense deixar de jugar a l'equip rival, que les poques ocasions que va tindre el porter Bofi es va encarregar de desbaratarlas.

Després de proclamar-se el conjunt de l'asseguradora campió de lliga, a falta de disputar alguns partits de l'última jornada, tot se centra a saber qui serà el subcampió de lliga d'aquesta temporada. Perruqueria Stilos Ràfol depèn d'ell mateix per quedar subcampió, ja que té tres punts d'avantatge sobre l'equip dianense d'Hotel Nou Roma. El conjunt de Ràfol, s'enfronta a Baleària en el camp de Madrigueres aquest dissabte a les 16: 30 hores, i al finalitzar aquest partit Nou Roma s'enfronta a Bar Colom.

Pel que fa als resultats de la trigesimotercera jornada del campionat comarcal de futbol sala de Acydma, no hi va haver sorpreses. Els equips favorits van saldar les seues trobades amb victòries.

L'equip de Reale Seguros-Audiòfons Romany va tornar a protagonitzar una altra golejada històrica, aquest cop contra l'equip dianense d'Ademar Garmol, al que va vèncer per 17-1. Hotel Nou Roma de Dénia es va imposar per la mínima i patint més del previst a Bar axicotetós de Dénia en un xoc en el qual, des del xiulet inicial, els dos equips es van bolcar a l'atac i en què hi va haver moltes alternances en el marcador . Qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar, però el resultat final va ser de 9 a 8.

La Xara va vèncer sense despentinar a Mik Mik, que tot just va crear perill davant la porteria de l'equip local per 3 a 0. Casa Llobell d'Ondara va golejar a Construccions González Barber de Dénia per 7 a 2. L'equip dianense, que va començar molt bé la temporada, a poc a poc ha anat desinflant i malgrat que era un dels equips a tindre en compte per a la lluita pel títol de lliga, ha quedat a més de 35 punts del campió de lliga.

Perruqueria Stilos Ràfol es va imposar a Cellers Aguilar d'Ondara per 5-2 en un partit en què els d'Ondara van fer una gran primera part i van arribar a posar-se amb avantatge de dos gols al marcador, però faltant uns tres minuts per a la conclusió la primera part Ràfol reduir diferències. Després de la tornada dels vestidors, l'equip de Ràfol avançar les seues línies amb una gran pressió en camp contrari, i amb dos robatoris de pilota va aconseguir dos gols i posar-se per davant en el marcador. A falta de cinc minuts els d'Ondara van treure la figura de porter jugador però no van poder fer res davant la gran defensa de l'equip de Ràfol i en dos robatoris de pilota dels perruquers van aconseguir dos gols més.

Futsal Pedreguer es va imposar a Balearia per 5-3. cellers Xaló va guanyar sense problemes a Restaurant La Fontana d' Xàbia per 6-3. Finalment Bar Colom es va imposar per la mínima al conjunt dels Poblets (4-3).