Primera derrota de Lliga per al CFS Dianense-Mena davant el Pinós (1-3)

25 de setembre de 2019 - 13: 57

El CFS Dianense no va tindre un bon inici de Lliga en la categoria de 1ª Regional grup 2, ja que va perdre el xoc que va disputar com a local davant el Pinós Atlethic per 1 a 3. Els deniers, tot i que van actuar com a locals, van haver de fer-ho al pavelló de Pedreguer pel tancament del pavelló després dels desperfectes de la DANA.

El partit va començar amb el conjunt visitant millor col·locat a la pista i arribant amb molt perill a la porteria defensada per Álvaro. Els deniers, que van acusar el poc temps que porten entrenant, no van saber situar-se en els primers 20 minuts i van encaixar el primer gol a falta d'un segon per arribar al descans.

A la represa, els de Mengual es van apoderar de la pilota i van aconseguir l'empat amb un gol d'Ochoa. Poc va durar l'alegria ja que al minut els de Pinós es van tornar a avançar amb un gol de rebot. Amb tot l'equip blau bolcat a la recerca de l'empat, que va poder arribar en diverses ocasions, el tercer gol visitant va arribar quedant vint segons per al final.

Després de la primera derrota al conjunt que dirigeix ​​José Luis Mengual li queda molt de temps per millorar. S'ha de dir que la plantilla és gairebé nova ja que té vuit cares noves.

D'altra banda, les noies del CFS Dianense Dprint van finalitzar la seua pretemporada vencent al Xaloc B al pavelló Pitiu Rochel d'Alacant. Les deniers es van emportar el partit per 2-3 tot i que van ser les alacantines les que van gaudir de més ocasions de gol.

L'experiència d'algunes jugadores deniers i l'encert de les porteres va permetre a l'equip blau endur-se la victòria. Les noies comencen la lliga el proper 5 d'octubre.